catalog margo oct.jpg
baner_18_adwords12.jpg
Iti dau reducere 1% la PC Garage
rupe-tacerea.jpg
View My
Stats

MATRIMONIALE CULTE NEOPROTESTANTE

ANUNTURI PROMOVATE
 

Caut o soră pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu, plină de Spiritul dumnezeiesc al adevărului, al iubirii nesfârşite, al bunătăţii, al compasiunii, pentru cunoaştere în vederea căsătoriei, deoarece ceea ce o femeie pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu îi învaţă pe copii, în calitate de mamă şi de principală educatoare, este cu mult mai durabil şi mai preţios decât marea majoritate a învăţăturilor din toate şcolile obişnuite ale lumii. Dacă o femeie va reuşi să devină puternică, armonioasă, iubitoare, bună la suflet, plină de compasiune şi înţeleaptă, atunci şi copiii ei vor fi de asemenea puternici, armonioşi, iubitori, buni la suflet, plini de compasiune şi înţelepţi. Daca ai putea să înnebunesti de atâta iubire pentru Dumnezeu, scrie-mi pe adresa:iubirepentrudumnezeu@gmail.com
baner4.png
Anunturi gratuite

Mii de scuze, pentru ca am piedut contactul cu o sora din sua, si am pirdut id,ul, pentru ca miam luat un alt tel. Si dupa formatare, mi sa sters anuntul. Acum lam regasit, si doresc sa intru an legatura cu sora care ma contactat, si sia aratat dorinta pentru a comunica cu mine. Am specificat ca sant evanghelist, ca de 7 ani sant .....an asteptare, fara nici un fel de obligatii,ca am 55 de ani, si uneori, singuratatea te face putin melancolic. Atata doar, ca sant an mijlocul luptelor, ma straduiesc sa fac voia Domnului aducand suflete la Hristos, si ca nu ma intereseaza nici frumusete, si nimic altceva, decat un singur lucru. Ca adica sa mergem ampreuna an lucrare, sa stie cantari duhovnicesti, sa ma ajute si sa ma sprijineasca an ceia ce fac, ca nu fac nimic pentru mine, ci totul pentru Domnul Hristos. Daca mai este interesata sora care mia scris, ai voi raspunde imediat. Marturisesc ca am trecut prin multe valuri, dar cu ajutorul Domnului...am trecut...acum sant anca prins antro lucrare de evanghelizare, sant singur, si ma descurc foarte greu. Ooooodaca ar mai fi cineva cu mine....cat ajutor as avea....dar slava Domnului Isus, care ne da biruinta an marele har si marea SA iubire nemeritata fata de noi. Dumnezeu sti andrepte pasii spre o viata noua, numai an Isus Hristos Domnul si Mantuitorul nostru, al tuturor. (Oare voi primi raspuns?) vasilestan45@gmail.com Anunt valabil pana pe 30 noembrie 2014.

Ma numesc Mihai, am 51 de ani si caut o crestina adevarata pentru casatorie. Eu sint Crestin Evanghelist in italia oras lucca Emailul meu este: orbulescu.mihai@yahoo.it Domnul fie laudat,Amin. Anunt valabil pana pe 30 noembrie 2014.


Doresc sa cunosc o sora in domnul isus hristos cu adevarat pocaita si predata cu toata inima domnului in vederea casatoriei.Email*daniel danciulescu@46.com.Anunt valabil pana pe 28 octombrie 2014


Pace, crestina baptista 47 ani ,divortata de 5 ani cu o fiica de22ani care este la casa ei ,nu depinde de mine, trecuta prin incercari si dezamagiri ,vreau sa cunosc un frate ,numai pt casatorie din orice colt al lumii sau al tarii, nu ma intereseaza frumusetea exterioara ,doresc doar un fratr credincios ,sufletist,intelegator,care sa-l iubeasca pe Dumnezeu si impreuna sa ne continuam viata peacest pamint cite zile mai avem de trait ,daca crezi ca indeplinesti aceste conditii si vrei sa incepem o viata frumoasa impreuna prin casatorie astept sa ma contactezi pe email gazdacmirela@yahoo.ro.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Anunt valabil pana pe 28 octombrie 2014.Crestina neoprotestanta 51ani divortata,fara obligatii,doresc sa cunosc un crestin evanghelic fara obligatii in vederea casatoriei.Eventual sa lucreze inafara tarii ca si mine si sa vrea sa si locuiasca.Adresa mea este nicoletematei1@gmail.com.Anunt valabl pana pe 20 octombrie 2014.

Nascut din nou, 40/1,85/80, te caut pe tine, cea nascuta din nou, pentru a ne unii, intr-o familie crestina, trebuie sa ai pana in varsta mea, si chiar sa simti ca poti si doresti asta, te astept la, clau8clau@yahoo.ro.Anunt valabil pana pe 20 octombrie 2014.

Pacea Domnului! 42 de ani, singur farà obligatii,aspect fizic plàcut, 1.80 x 80 kg. blond,credincios,serios,simpatic,romantic,priceput la toate.
Caut pt. càsàtorie fatà credincioasà cu caracter frumos, SIMPLA ( NU pocaità modernizatà,materialistà) aspect fizic plàcut, gospodinà,de vàrsta apropiatà.
Pentru a intemeia o familie bazatà pe credintà dragoste si respect, in armonie cu Dumnezeu. Pe curand!
ROG seriozitate. Email : jumatateamea1@gmail.com.Anunt valabil pana pe 18 octombrie 2014.


Pace,sunt Mihaela crestina penticostala 39 ani fara obligatii nu am m-ai fost casatorita ,studii superioare;doresc sa cunosc un tanar crestin pentru intemeierea unei familii .Adresa de email tantau_mihaela@yahoo.ro.Anunt valabil pana pe 18 octombrie 2014.

Pace. Sunt penticostala, divortata, fara obligatii, 54/168/70,doresc sa imi refac viata.Daca esti penticostal, sau baptist si doresti sa iti refaci viata, ofer seriozitate si astep seriozitate.Nu imi plac cuvintele pompoase.Sunt o femeie simpla, traiesc in frica de Dzeu, si nu ma impac deloc cu singuratatea.vbelgica68@yahoo.es Anunt valabil pana pe 24 octombrie 2014

Evanghelist, 54 ani, 173cm.87k. dorescsa ma casatoresc cu o femeie pocaita, penticostala, de oriunde, fie si din strainatate, sa avem unde sa locuim, ca eu nu am, nu am nici un fel de obligatii, problema este stringenta, deoarece au trecut 7 ani de singuratate si asteptare, poate ca se va reantoarce fosta mea sotie, dar nu a vrut, pentru ca eu sant pocait, si ia nu a voit sa se pocaiasca. Daca o femeie doreste sa se casatoreasca cu mine, trebuie sa stie ca nu ma intereseaza nici varsta, nici frumusete nici tinerete, ci doar o continua cautare a pocaintei, dragoste Dumnezeiasca, si sa fie exemplu pentru celelalte surori din Biserica.ma puteti contacta, doar cu foto la adresa vasilestan450@gmail.com.Anunt valabil pana pe 13 octombrie 2014.
Baner-Ladys3 (1).png
baner_lady's_11.jpg
ladysok.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one