catalog margo iulie.png
baner_18_adwords12.jpg
Iti dau reducere 1% la PC Garage
rupe-tacerea.jpg
View My
Stats

MATRIMONIALE CULTE NEOPROTESTANTE

baner4.png
Anunturi gratuite

...doresc sa cunosc o tanara crestina in vederea cunoasterii pt. intemeierea unui camin. Sunt un barbat de 39 de ani, Inginer, plecat din Tara de 20 de ani.
mail: paulionatanp@gmail.com.Anunt valabil pana pe 1 octombrie 2014.

Caut o soră pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu, plină de Spiritul dumnezeiesc al adevărului, al iubirii nesfârşite, al bunătăţii, al compasiunii, pentru cunoaştere în vederea căsătoriei, deoarece ceea ce o femeie pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu îi învaţă pe copii, în calitate de mamă şi de principală educatoare, este cu mult mai durabil şi mai preţios decât marea majoritate a învăţăturilor din toate şcolile obişnuite ale lumii. Dacă o femeie va reuşi să devină puternică, armonioasă, iubitoare, bună la suflet, plină de compasiune şi înţeleaptă, atunci şi copiii ei vor fi de asemenea puternici, armonioşi, iubitori, buni la suflet, plini de compasiune şi înţelepţi.
E-mail meu: iubirepentrudumnezeu@gmail.com.Anunt valabil pana pe 1 octombrie 2014.


Ma numesc Simona Virginia am 40 ani, nu am fost casatorita, nu am copilasi, doresc sa cunosc un barbat matur pentru intemeierea unei familii.virginiacodreanu@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 27 septembrie 2014.


Pace!Numele meu este Diana,am 27 ani si sunt din Republica Moldova.Sunt de religie crestina/baptistă,sunt o tînără modestă,cu frică de Dumnezeu.Doresc ca sa-mi intemeiez o familie după principii crestine si impreuna sa-I aducem Glorie Lui Dumnezeu prin tot ceea ce facem.Adresa de email: diancik_st@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 27 septembrie 2014.


Pace, ma numesc Cornel, am 33 ani, sunt din Bacau, sunt divortat si am o fetita . Doresc sa cunosc o tanara din judetul Bacau, in vederea casatoriei. Email-ul meu este corny.25@gmail.com.Anunt valabil pana pe 27 septembrie 2014.

Pace, sunt crestin neoprotestant, am 26 de ani, sunt divortat si am doi copii, doresc cunostinta cu doamna crestina cu situatie asemanatoare in vederea casatoriei.savu_teo@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 25 septembrie 2014


Pacea Domnului! mà numesc Mircea,am 42 de ani,singur farà obligatii,aspect fizic plàcut, 1.82 x 82 kg.credincios,serios,romantic,antreprenor,prieten cu Isus.
Caut pt. càsàtorie fatà credincioasà cu caracter frumos, aspect fizic plàcut,maxim 40 ani.
Pentru a intemeia o familie bazatà pe credintà dragoste si respect.
Ofer si rog seriozitate. EMAIL : mirktim@gmail.com.Anunt valabil pana pe 25 septembrie 2014


Vaduva, cu copii majori, aspect fizic placut, harnica si serioasa, 54 de ani, 1,70, 80 kg, doresc cunostinta cu crestin de varsta apropiata in vederea casatoriei. Adresa de mail: carmen.savualina@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 25 septembrie 2014.


domn crestin47 ani vreau sa cunosc o doamna crestina pentru casatorie id meu de mes danielpersu98. .Anunt valabil pana pe 22 septembrie 2014.

Crestina baptista,57 ani,scriitoare si invatatoare,doresc casatorie cu un om dupa inima lui Dumnezeu! auragro@yahoo.com .Anunt valabil pana pe 22 septembrie 2014.

Tanar 40 de ani, pocait, necasatorit, caut pentru casatorie, tanara pocaita, necasatorita, max. 36 de ani, statornica si harnica, daca crezi ca esti tu, ceea care citesti anuntul, eu astept raspunsul tau la adresa, destinatos@yahoo.ro . .Anunt valabil pana pe 22 septembrie 2014.

Crestin, 27 ani, studio superioare doresc o tanara due religie Baptista sau penticostala in vederea intemeierii unei familii. Multumesc. Email : bni1987@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014


Doresc sa cunosc o fata de virsta mea.36 ani.pentru a ne cunoaste si kir in vederea casaroriei.astep cereri la.danucu25@yahoo.com..Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014.

...doresc sa cunosc o tanara crestina in vederea cunoasterii pt. intemeierea unui camin. Sunt un barbat de 39 de ani, Inginer, plecat din Tara de 20 de ani.paulionatanp@gmail.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014.

Tanar modest, 27 de ani, caut domnisoara baptista sau penticostala in vederea intemeierii unei familii, cu varstaintre 25-30 de ani. Rog seriozitate. Va multumesc ! adresa de email : bni19872014@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 20 septembrie 2014.

Buna ma numesc Andrei si sunt din Australia am divortat in anul 2008 dupa care mam pocait si as dori sa imi gasesc pe cineva cu care sa ma casatoresc. Am 40 de ani ,1.60 m constitute atletica. As dori sa cunosc o sora vaduva sau care nu o mai fost casatorita ma puteti contacta la adresa de email nistor_andrei20042003@yahoo.co.nz .domnul sa va binecuvanteze.Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014.

Crestin neoprotestant,58 ani,1,76m,79 kg,singur fara obligatii,doresc sa cunosc crestina neoprotestanta in vederea casatoriei.illie1955@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie 2014.

Pace. Ma numesc Simona, 34 ani, studii superioare Bucuresti, doresc sa cunosc un frate din Bucuresti, cu studii superioare pt. intemeierea unei familii.Adresa mail sfetcu.simona@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie 2014.

Crestin 40/1,85, atletic, niciodata casatorit, caut tanara crestina, pana in 36 de ani, supla, necasatorita, si fara pretentii, pentru intemeierea unei familii.Rog seriozitate de crestin, adresa este, run8run@yahoo.ro. Anunt valabil pana pe 13 septembrie 2014.


Crestin cu o mare frica de Dumnezeu 45 ani/1,75/75 kg., parasit de cea pe care am iubit-o cu sinceritate dar prin comportamentul ei necrestin m-a parasit, cu casa, meserie buna si situatie decenta, ordonat, curat, harnic, foarte corect cu principii, iubitor, romantic doresc o doamna baptista, penticostala sau crestina evanghelica vaduva sau divortata de varsta apropiata, credincioasa, blanda, gospodina dispusa sa locuiasca la mine...sigur ii va place, poate avea si un handicap deoarece iubesc mai mult frumusetea sufleteasca, nu vreau aventuri. Astept sa mi te trimita Dumnezeu sa vb.pe mess. irinelpavel@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 13 septembrie 2014.


Pacea Domnului, sunt crestina penticostala, 36 ani, necasatorita ce doreste intemeierea unei familii frumoase in Domnul Isus, multumesc. Adresa de contact alinaanghel770@yahoo.com .Anunt valabil pana pe 13 septembrie 2014.

crestin46 ani168 seris doresc cunostinta crestina serioasa pentru casatorie id meu de mes dan_deniel21.Anunt valabil pana pe 13 septembrie 2014.


Crestin, 40/1,85,atletic, serios, necasatorit, caut crestina, necasatorita, pana in 36 de ani, serioasa si fara pretentii, pentru a intemeia o familie, locuind la mine. Adresa de contact, 8claus8@gmail.com. Anunt valabil pana la 12 septembrie 2014.

Sunt creștin penticostală, cu teama de Domnu, văduvă, doresc cunostință cu un frate , penticostal sau baptist pentru cunoaștere, eventual căsătorie.Sunt din Baia-Mare, am 58 ani și doresc un frate pînă la vîrsta de 70 ani. Domnul fie lăudat, amin, aleluia . elenastoian30@yahoo.com. Anunt valabil pana la 12 septembrie 2014.


is Ana din Ploiesti,am 32 ani si sunt pocaita.mentionez ca sunt pensionata medical,sunt o fire deschisa,usor introvertita,cateodata irascibila.as dori sa cunosc un baiat pocait ,care nu a fost casatorit sau vaduv,cu simtul umorului ,intelegator si iubitor.adresa mea de email este tanasescuana@yahoo.com.va multumesc! Anunt valabil pana la 09 septembrie 2014

crestin dupa evanghelie 37 ani necăsătorit niciodată slujesc pe Domnul ISUS de copil. Sunt implicat in lucrarea Domnului în zona Olteniei. Am 1.70m blond cu ochi albastri doresc să cunosc o fată simpla, sinceră, să iubească pe Domnul si lucrarea de misiune. Să aibe între 27-39 ani pentru căsătorie. Mă puteţi găsi adresa de e-mail pcflorin@gmail.com . Anunț valabil până la 9 septembrie 2014.

Pacea Domnului!Comvins de adevărul şi de voia Dumnezeului nostru,că omul nu e bine să fie singur, nădăjduesc să găsesc şi eu ajutorul potrivit ce mi a fost pregătit. Numele meu este Nicu,am 38 ani,sunt creştin şi îmi doresc să găsesc o creştină pentru întemeierea unei familii în Domnul.Pot fi contactat la ad de imail nic76@yahoo.ro . Anunț valabil până la 9 septembrie 2014.
Baner-Ladys3 (1).png
baner_lady's_11.jpg
ladysok.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one