baner_18_adwords12.jpg

rupe-tacerea.jpg
View My
Stats

MATRIMONIALE CULTE NEOPROTESTANTE

ANUNTURI PROMOVATE

Am 23 ani si caut o fata pentru casnicie.
vatamanu.samuel@yahoo.com
 
Caut o soră pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu, plină de Spiritul dumnezeiesc al adevărului, al iubirii nesfârşite, al bunătăţii, al compasiunii, pentru cunoaştere în vederea căsătoriei, deoarece ceea ce o femeie pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu îi învaţă pe copii, în calitate de mamă şi de principală educatoare, este cu mult mai durabil şi mai preţios decât marea majoritate a învăţăturilor din toate şcolile obişnuite ale lumii. Dacă o femeie va reuşi să devină puternică, armonioasă, iubitoare, bună la suflet, plină de compasiune şi înţeleaptă, atunci şi copiii ei vor fi de asemenea puternici, armonioşi, iubitori, buni la suflet, plini de compasiune şi înţelepţi. Daca ai putea să înnebunesti de atâta iubire pentru Dumnezeu, scrie-mi pe adresa:iubirepentrudumnezeu@gmail.com
ANUNTURI GRATUITE

MA NUMESC RADU AM 39 DE ANI CAUT O FATA DE LA 30 LA 40 DE ANI PENTICOSTALA CU FRICA DE DUMNEZEU SI CREDINTA IN DOMNUL ISUS HRISTOS SUNT DIN CAMPIA TURZII JUD CLUJ NAPOCA SUNT DIVORTAT SI DACA ESTI DIVORATA ACCEPT SI DACA NU AI FOST SI DORESTI SA MA CUNOSTI ASTEPT SA MA CONTACTEZI ID MEU DE MESS RADU_IOAN76 SAU PE ADRESA DE MAIL RADU_IOAN76@YAHOO.COM VREAU SA IMI TEMEZ O FAMILIE SI SA AM COPII IUBESC MULT COPII ASTEPT SA MA CONTACTATII Anunt valabil pana la 4 aprilie 2016
Buna! Sunt o fata crestina baptista si doresc sa cunosc un vitor sot crestin care sa fie sincer si cu frica de Dumnezeu. marincasioana68@yahoo.com Anunt valabil pana la 4 aprilie 2016


Pace Domnului ! Subinginer, singur, 60/1,77-73 kg, locuiesc la apartament 3 camere in Ploiesti, divortat. Copii au serviciu si nu stau cu mine (unul e stabilit cu mama sa in Phoenix). Doresc o Doamna pentru casatorie cu sau fara obligatii. Scrieti-mi la :lilusimiai@yahoo.com Anunt valabil pana la 4 aprilie 2016

Buna ma numesc Rebeca am 20 de ani sunt de religie penticostala as dori sa cunosc un baiat tot aceiasi religie varsta ss fie maxim 28 de ani pt casatorie sunt din Vaslui daca vreti sa ma contactati ma gasiti la adresa de fb Rebeca Bazan Anunt valabil pana la 4 aprilie 2016


Pace vouä, sunt o tanärä de 36 de ani,necäsätoritä, crestinä, studii superioare, locuiesc si lucrez in Germania. Doresc sa cunosc un bärbat de varsta apropiatä, crestin, studii superioare. Adresa de contact: jumatatea2@yahoo.com Anunt valabil pana la 31 martie 2016.


Pacea Domnului .Sant vaduva am 58 ani evanghelista și doresc un frate credincios pt casatorie cojocrebeca@yahoo.com Anunt valabil pana la 31 martie 2016.


tanar crestin Liviu 33 ani studii superioare Bucuresti, realizat profesional/material caut tanara crestina varsta apropiata pentru casatorie. Pot fi contactat pe adresa de email lyv_82@yahoo.com Anunt valabil pana la 31 martie 2016.

vreau sa gasesc o tanara crestina pentru casatorie,am 28 de ani,1.68m si 55kg.astept mesaje pe vulturul_elvis@yahoo.com Anunt valabil pana la 31 martie 2016.Numele meu este Dan,locuiesc si lucrez in Germania,sunt un barbat de 1.87/85kg am 52 de ani,constitutie atletica,sunt credincios baptist,spalat si iertat de pacate prin jertfa Domnului Isus la Calvar,doresc sa cunosc o femeie pocaita,penticostala sau baptista,vaduva sau divorzata,in vederea casatoriei,care sa locuiasca cu mine aici si sa mearga alaturi de mine pe Calea Domnului.Tin sa mentionez ca sotia mea m-a parasit,nu am avut copii impreuna si despartirea noastra a fost doar la insistentele ei. danonest63@yahoo.com Anunt valabil pana la 31 martie 2016.


Ma numesc Iosif sunt un tanar credincios, sincer intelegator, calm, nu am copii, nu am fost casatorit am 28 de ani, doresc sa cunosc o tanara credincioasa intre 20-35 de ani pentru casatorie, rog seriozitate! Email iosifn14@yahoo.com Anunt valabil pana la 26 martie 2016.

Pacea Domnului! Numele meu este Diana, am 29 de ani și sunt din Republica Moldova.Sunt o fire timidă,modestă,și doresc să-I slujesc Domnului Isus întreaga mea viață, din cauza aceasta doresc să cunosc un tânăr crestin/ baptist,apropiat de vîrsta mea, cu o inimă curată și să dorească o famile bazată pe dragostea Lui Hristos, cu scopul căsătoriei. Pot fi contactată prin e-mail: diancik_st@yahoo.com. Anunt valabil pana la 26 martie 2016.

PACEA DOMNULUI ISUS. SUNT UN FRATE PENTICOSTAL SUNT DIN JUD SALAJ AM 40 ANI 168 m 85 kg SUNT DIVORTAT FARA OBLIGATII ,LOCUIESC LA TARA ,SUNT UN OM SIMPLU CU FRICA DE DUMNEZEU,DORESC SA CUNOSC O FATA CAREA SAI PLACA VIATA LA TARA IN VEDEREA CASATORIEI ,AM SCRIS ACEST ANUNT CU CREDINTA CA DOMNUL MA VA AJUTA SA IMI GASESC JUMATATEA, MA POTI CONTACTA PE costi.nicady@gmail.com ,DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE Anunt valabil pana la 26 martie 2016.

Vaduva crestina, 63 ani din Iasi doresc sa cunosc pentru casatorie un barbat de virsta apropiata crestin,vaduv si fara vicii.Va rog sa scrie-ti la adresa florin9co@gmail.com Anunt valabil pana la 26 martie 2016.


Domn matur 51 ani, penticostal, vaduv din Pitesti caut pentru csatorie doamna penticostala sau baptista din Pitesti- Arges. email: mar70foh@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Sunt vaduva am 39 ani si sunt de religie penticostala, am o fata .Asi dori sami refac viata inpreuna cu un frate care il slujeste pe Dumnezeu ,adresa mea de contact este mail cameliaboca26@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 21.03.2016


Pacea Domnului mâ numesc Ghița sînt Penticostal divorțat am 51 de ani cu locuințâ la țarâ Locuiesc Singur doresc cu ajutorul Domnului sâ gâsesc o sorâ de vîrstâ apropiatâ pentru Câsâtorie adresa de contact VanceaGheorghe@yahoo.com rog și ofer Seriozitate Anuntul este valabil pana la 21.03.2016


Buna.Sunt barbat,47 ani,divortat,locuiesc in Germania,Land Bayern,unde si muncesc.Sunt neoprotestant,si vreau sa-mi cunosc partenera de viata,in vederea casatorie,pt a merge impreuna amandoi,prin toate cele cate vor veni,increzatori in Dumnezeu.iImi doresc,ca cea care doreste o viata alaturi de mine si cu mine,sa locuiasca si ea in Germania.Cine doreste ma poate contacta la urmatoarea adresa de email ... viorelsandu03@gmail.com ...va multumesc mai multe detalii in privat... Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Pacea Domnului mâ numesc Ghiță divorțat penticostal 51 de ani cu locuințâ la țarâ Locuiesc Singur caut cu ajutorul Domnului o creștinâ de vîrstâ apropiatâ pt Câsâtorie adresâ contact VanceaGheorghe116@yahoo.com rog Seriozitate Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Pacea Domnului Isus
sunt crestin dupa evanghelie stabilit
in franta caut o sora pentru căsătorie 50-56 cu voia Domnului . mail: ioan.zalar@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Tanar de 44 de ani din Dolj crestin Penticostal , doresc sami caut jumatatea pentru ami antemeia o familie bazata pe iubire,respect si intelegere reciproca . Cine doreste sa ma contacteze la adresa de email ndraculet@yahoo.ro Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Pace! Numele meu e Mariana, 45 ani, 1,67 cm si 76 kg. Sunt divortata, am 2 copii majori, locuiesc aprope de Cluj si as dori sa cunosc in barbat de varsta apropiata in vederea casatoriei. Adresa mea de mail este curlysimo2006@yahoo.com Multe binecuvantari! Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

Crestin cu frica de Dumnezeu, 72 ani, vaduv, cetatean austriac stabilit de multi ani in Austria; bine intretinut, sanatos si agil, doresc sa gasesc o Doamna serioasa, crestina care ar dori sa se casatoreasca si sa traiasca in Austria.
Ma puteti contacta la email ghitacru@gmail.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

Buna.Ma numesc Viorel,am 47 ani,divortat(desi nu am fost deacord cu divortul si a ma desparti ),5 copii,2 fiind casatorit,1 inca nu dar este pe picioarele ei,si 2 minori,toti fiind cu mama lor in Romania,nu trb sa platesc pensie alimentara,sunt singur,lucrez in Germania (Bayern),dorsc sa cunosc o sora,pt intemeierea unei familii,care as vrea sa fie si ea in Germania.Pot fi contactat la adresa de email viorelsandu03@gmail.com. Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

Ma numesc Adrian. Am 41 de ani, 1.82h, 88 kg, saten, ochii verzi. Nu am fost niciodata casatorit. Caut o tanara credincioasa, inteleapta, iubitoare, decenta, frumoasa, educata, modesta, gospodina, supusa, fidela pentru cunoastere in vederea casatoriei. E-Mail: sudest_2001@yahoo.com ,,Cine gaseste o nevasta buna gaseste fericirea, este un har pe care il capata de la Domnul.`` Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

CR.DUPA EVANGHELIE 56 ANI 1,70 M 98 KG DIVORTAT BAIAT 14 ANI DORESC PT.CASATORIE O SORA IN DL ISUS,EVANGHELICA,BABTISTA SAU PENTICOSTALA .SUNT PENSIONAR.DL.ISUS SA LUCREZE LA RUGACIUNEA MEA. marcelpaduraru2008@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

Pacea Domnului.Sunt născut in România si locuiesc in Suedia
Am 42 de ani ,1,65 68 kg sunt Penticostal si as dori să-mi găsesc jumătatea cu ajutorul Domnului Isus. As dori sa fiu contactat de o sora între 27-39 .Eu am făcut botezul in Februarie 2014 si vreau săi slujesc Domnului Isus in vesnicie din toată inima mea si doresc ca si jumătatea care mi-o da domnul sa fie la fel. Sunt divorțat din 2013 oktombrie,am o fica de 19 ani.M-a puteți contacta pe adresa , anul1973@hotmail.com , si putem vorbi mai mult. Pacea domnului cu toți . Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

Tanar credincios din Iasi,43 ani,1,80,saten,ochi verzi,licentiat cu situatie buna,fara vicii,fara obligatii,cu Dumnezeu in suflet,doresc sa cunosc o tanara crestina, pentru a forma o familie,pentru a avea copii,pentru a trai frumos pana la sfarsit,cu dragoste de Dumnezeu si de semeni, Isus fie laudat !cezar977@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Sunt un tanar nebotezat dar simpatizant al cultului penticostal si voi implini in curand 34 de ani.Nu am fost casatorit niciodata,nu am obligatii si locuiesc cu parintii.Vreau sa fac de cunoscut ca sunt o persoana timida,tacuta,putin sociabila si cu cateva kg in plus(1,74m/105kg).As dori sa cunosc in vederea casatoriei o tanara neoprotestanta(sau simpatizanta) de varsta apropiata care sa ma accepte asa.Mentionez ca nu consider divortul ca fiind o solutie. Adresa mea de email : pas_cupas@yahoo.com. Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

As dori sa cunosc o femeie credincioasa pt. casatorie. Eu am 57 ani,baptist,divortat. gustialex59@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.

Domn matur, penticostal, vaduv 52 ani din Pitesti , caut pentru casatorie doamna penticostale sau baptista din Pitesti. Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Pace sunt stabilit in franta si cu voia Domnului imi caut o sotie.mail:ioan.zalar@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 18.03.2016.


Sunt un tanar crestin, care umblu cu Dumnezeu in fiecare zi. Am implinit 34 de ani recent. Numele meu este scris in Cartea Vietii ! Nu am fost casatorit niciodata, fara obligatii. Caut pe cineva care are dorinta de a intemeia o familie pentru Slava lui Dumnezeu ! La momentul actual, Locuiesc in Dublin, Irlanda. Rog sinceritate maxima!!! Dumnezeu sa nea dea izbanda ! aleahu1981@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 06.03.2016

Evanghelista ,49 ani, 1,63m, 51kg, divortata de mult timp(eu nu am fost de acord cu divortul) nu am copii. Vreau sa cunosc un barbat credincios pentru casatorie, sa fie de varsta apropiata,sincer,de incredere, un om pe care sa ma pot baza. Adresa de e-mail: dya.ela66@yahoo.ro Anuntul este valabil pana la 06.03.2016

barbat credincios neoprotestant divortat 56 ani caut o femeie credincioasa pt. casatorie.Situatie materiala buna. gustialex@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 06.03.2016

Barbat penticostal in varsta de 52 ani ,locuiesc in Dej-Cluj doresc sa cunosc o sora de varsta apropiata in vederea casatoriei ,sunt singur fara obligatii contact mail ionion2030@yahoo.ro Anuntul este valabil pana la 05.03.2016.

Ma numesc robert am 41 de ani 1,76 m ,90 kg fac parte din confesiunea crestina evanghelica ,locuiesc in bucuresti singur ,as dori sa cunosc o crestina cu varsta apropiata de a mea .astept sa ma contactati pe mail bereci_robert@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 05.03.2016.

Pace mă numesc florin am 26 ani și cauto soră penticostala pentru a intemeia o familia unită și cu frică de Domnul mă puteți contacta pe adresa florinpetrut.pf@gmail.com Anuntul este valabil pana la 28.02.2016.

Necăsătorit, penticostal (acum locuiesc in Suceava) , 42 ani, caut sora devotata in vederea căsătoriei. Sunt dispus sa locuiesc unde își dorește ea ( inclusiv in alta țara). jordacheg3@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 28.02.2016.


PACE sunt un crestin dupa ev. am 38 de ani locuiesc in Germania nam fost casatorit niciodata doresc sa cunosc o sora in vederea casatoriei, Ma puteti contacta pe adresa mat3878@yahoo.ro Anuntul este valabil pana la 26.02.2016.

Tanar crestin sincer cu aspect fizic placut, necasatorit cu frica de Dumnezeu caut o femeie crestina cu caracter placut in vederea casatoriei. Astept sa fiu contactat pe adresa de e-mail itcrestin@yahoo.ro Anuntul este valabil pana la 26.02.2016.


Pace Domnului sint din Hunedoara am 38 de ani 180 .80 kg. Nu am mai fost casatorit si as dori sa cunosc Un ajutor potrivit sint de religie pendicostal. Pot fi contactat la adresa. jefleaioanhd@gmail.com Anuntul este valabil pana la 26.02.2016.


pace! sun un crestin am 37 ani, 1.90 locuiesc in Austria de 4 ani niciodata casatorit as dori sa cunosc o femeie crestina in vederea casatoriei. Adresa de email kadar.feri7@gmail.com Anuntul este valabil pana la 22.02.2016.


SUNT CRESTINA PENTICOSTALA @ 50,170 cm , 72 kg .PLINA DE RIVNA PTR A EVANGHELIZA OAMENII PIERDUTI ,SPRE MINTUIRE, CAUT UN SOT SA FIE PLIN DE RIVNA SI EL PTR. LUCRAREA DOMNULUI , ALATURI DE MINE PINA N VESNICIE. MOMENTAN LOCUIESC IN SUA SI DACA VA FI VOIA DOMNULUI VOM STA UNDE EL SI NOI VOM HOTARI .NU AM OBLIGATII NICI DE-UN FEL AM LOCUINTA , PRETIND SI TU SA AI BINECUVINTARI CA SA INTELEG CA ESTI CU ADEVARAT BINECUVINTAT . MULTUMESC PTR TIMPUL SI PTR INTERESUL TAU DE A MA CONTACTA. FII BINECUVINTAT PS. 139 & APOC 22:11.
liuta_thomas@yahoo.com. Anuntul este valabil pana la 21.02.2016.

Pacea Domnului! sunt o tânără penticostală De 32 ani din Reșița nu am fost căsătorită nu am copii locuiesc cu parintii doresc să cunosc pe cineva pentru căsătorie mă puteți găsi pa adresa de email ana_2540@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 21.02.2016.

Pacea Domnului! Numele meu este Diana, am 28 ani și sunt din Republica Moldova.Sunt o fire timidă,modestă,și doresc să-I slujesc Domnului Isus întreaga mea viață, din cauza aceasta doresc să cunosc un tânăr crestin/ baptist(28-32 ani), cu o inimă curată și să dorească o famile bazată pe dragostea Lui Hristos, cu scopul căsătoriei. Pot fi contactată prin e-mail: diancik_st@yahoo.com. Anuntul este valabil pana la 21.02.2016.

MA numesc Liviu Rigman am 51 locuiesc in Dublin,singur,nu obligatii,crestin,cu ajutorul si voia Lui,doresc sa cunosc o sora in vederea unei Casatori .AMIN liviurigman@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 21.02.2016.

Crestina penticostala din oradea am 48ani 1,65m divortata doresc sa gasesc un barbat crestin de varsta apropiata in vederea casatoriei .email mariamiamia@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 21.02.2016.

Sunt crestin penticostal ,44 de ani,studii postliceale,nu am fost casatorit,doresc sa cunosc o crestina neoprotestanta cu intentia de casatorie,exculs divortate , rog mesj la adresa de mail iosifdeac6@yahoo.com Anuntul este valabil pana la 17.02.2016.

SUNT ADI DIN CHICAGO USA BARBAT CREDINCIOS PENTICOSTAL AM 54 DE ANI 1.7 M 75 KG BLOND OCHI ALBASTRI FORTE SANATOS FIZIC SI SPIRITUAL IUBESC PE DUMNEZEU PE DOMNUL ISUS SI DUHUL SFINT AM FOST CASATORIT AM COPII SUNT LA EA CAUT FEMEIE CREDINCIOASA PENTRU CASATORIE ASTEPT RASPUNS LA EMAIL adiadrianjason@yahoo.com MULTA BINECUVINTARE Anuntul este valabil pana la 14.02.2016.

Neoprotestanta, 42 ani/1,70m/64 kg, șatena,ochi albaștri,studii superioare,fără obligatii,Imi caut jumatatea alături de care sa trăiesc toată viata,te caut pe tine ,bărbatul matur,intelept,inteligent,responsabil,atent,iubitor,pregătit sa ti întemeiezi o familie.Daca si tu iti doresti același lucru,scrie mi pe adresa lore_alina_t@yahoo.com. Anuntul este valabil pana la 14.02.2016.


Multumesc Lui Dumnezeu ptr .aparitia acestui blog de Matrimoniale Crestine , Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti ca de Sarbatori si dupa , pina n vesnicie ....sa NU mai fie nimeni Singur !!! Sunt o Crestina plina de Dragoste Agape si compasiune , intelectuala, Sincera cu Dumnezeu si cu aproapele ...Doresc sa cunosc un barbat la fel ,pentru a petrece restul vietii impreuna linga Domnul ISUS Sa fii CREDINCIOS EVANGHELIC , iubitor agape , @ 48 ani, inalt peste 175 cm , sunt de 170 cm .Sa fii gata sa plecam in misiune ptr salvarea sufletelor din foc .Multumesc ptr atentia acordata Ma poti contacta la naomi777toma@yahoo.com FI TI BINECUVINTATI SI MULTI ANI PINA N VESNICIE..TUTUROR ,Naomi Anuntul este valabil pana la 14.02.2016.


Pacea Domnului! Sunt crestina penticostala 41 de ani studii superioare fara obligatii nu am m -ai fost casatorita vreau sa gasesc un tanar crestin neoprotestant in vederea casatoriei id-ul trandafir.2015@yahoo.ro Anunt valabil pana pe 13 februarie 2016

Penticostal, 48 ani ,1.74 m , 70kg ,divorțat ,fără obligații , studii medii,din Caras-Severin , caut o femeie divorțată sau văduvă,intre 38-48 ani , de preferință de la țară care vrea să vină la oraș.Dacă ești interesată scrie-mi pe adresa jean.isac@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 13 februarie 2016

Buna sunt un tanar crestin Liviu 33 ani studii superioare Bucuresti, realizat profesional/material caut tanara crestina varsta apropiata pentru casatorie.Pot fi contactat pe adresa de email lyv_82@yahoo.com . Anunt valabil pana pe 13 februarie 2016

barbat 44 ani din bucuresti singur doresc sa gasesc o femeie intre 35 si 45 ani pentru casatorie. sunt sofer de camion pe comunitate.Silviudumitrescu75@yahoo.com..Anunt valabil pana pe 9 februarie 2016


Pacea Domnului!Sint crestin neoprotestant ,am 40 de ani divortat.Doresc o sora serioasa in privinta casatoriei.Dumnezeu sa va binecuvinteze! locmelemihai@gmail.com..Anunt valabil pana pe 9 februarie 2016


Pace. Sunt o creștină autentică, mântuită prin jertfa lui Isus și beneficiez de Harul cel mare al Lui. Am 39 ani, 1,75 m, 63 kg, studii, superioare, liber-profesionistă. Doresc ca Domnul să-mi pregătească, în vederea căsătoriei, o jumătate care să trăiască, să aprecieze și să-și însușească principiile sfinte ale Scripturii, să fie născut din nou, să-l iubească pe Isus, căci El ne-a iubit mai întâi. Dacă ai o viață schimbată de și prin El, dacă trăiești în fiecare zi ca și cum ai fi pregătit pentru întâlnirea cu Mântuitorul, pentru Mirele care va veni să-și răpească Biserica, te aștept să-mi scrii la adresa Jesus_love1976@yahoo.com. Domnul să vă binecuvânteze! Anunt valabil pana pe 9 februarie 2016
baner4.png
Baner-Ladys3 (1).png
baner_lady's_11.jpg
ladysok.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one