catalog margo iulie.png
baner_18_adwords12.jpg
Iti dau reducere 1% la PC Garage
rupe-tacerea.jpg
View My
Stats

MATRIMONIALE CULTE NEOPROTESTANTE

baner4.png
Anunturi gratuite
Doresc sa cunosc o sora in domnul isus hristos cu adevarat pocaita si predata cu toata inima domnului in vederea casatoriei.Email*daniel danciulescu@46,com.Anunt valabil pana pe 28 octombrie 2014


Pace, crestina baptista 47 ani ,divortata de 5 ani cu o fiica de22ani care este la casa ei ,nu depinde de mine, trecuta prin incercari si dezamagiri ,vreau sa cunosc un frate ,numai pt casatorie din orice colt al lumii sau al tarii, nu ma intereseaza frumusetea exterioara ,doresc doar un fratr credincios ,sufletist,intelegator,care sa-l iubeasca pe Dumnezeu si impreuna sa ne continuam viata peacest pamint cite zile mai avem de trait ,daca crezi ca indeplinesti aceste conditii si vrei sa incepem o viata frumoasa impreuna prin casatorie astept sa ma contactezi pe email gazdacmirela@yahoo.ro.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Anunt valabil pana pe 28 octombrie 2014.Crestina neoprotestanta 51ani divortata,fara obligatii,doresc sa cunosc un crestin evanghelic fara obligatii in vederea casatoriei.Eventual sa lucreze inafara tarii ca si mine si sa vrea sa si locuiasca.Adresa mea este nicoletematei1@gmail.com.Anunt valabl pana pe 20 octombrie 2014.

Nascut din nou, 40/1,85/80, te caut pe tine, cea nascuta din nou, pentru a ne unii, intr-o familie crestina, trebuie sa ai pana in varsta mea, si chiar sa simti ca poti si doresti asta, te astept la, clau8clau@yahoo.ro.Anunt valabil pana pe 20 octombrie 2014.

Pacea Domnului! 42 de ani, singur farà obligatii,aspect fizic plàcut, 1.80 x 80 kg. blond,credincios,serios,simpatic,romantic,priceput la toate.
Caut pt. càsàtorie fatà credincioasà cu caracter frumos, SIMPLA ( NU pocaità modernizatà,materialistà) aspect fizic plàcut, gospodinà,de vàrsta apropiatà.
Pentru a intemeia o familie bazatà pe credintà dragoste si respect, in armonie cu Dumnezeu. Pe curand!
ROG seriozitate. Email : jumatateamea1@gmail.com.Anunt valabil pana pe 18 octombrie 2014.


Pace,sunt Mihaela crestina penticostala 39 ani fara obligatii nu am m-ai fost casatorita ,studii superioare;doresc sa cunosc un tanar crestin pentru intemeierea unei familii .Adresa de email tantau_mihaela@yahoo.ro.Anunt valabil pana pe 18 octombrie 2014.

Pace. Sunt penticostala, divortata, fara obligatii, 54/168/70,doresc sa imi refac viata.Daca esti penticostal, sau baptist si doresti sa iti refaci viata, ofer seriozitate si astep seriozitate.Nu imi plac cuvintele pompoase.Sunt o femeie simpla, traiesc in frica de Dzeu, si nu ma impac deloc cu singuratatea.vbelgica68@yahoo.es Anunt valabil pana pe 24 octombrie 2014

Evanghelist, 54 ani, 173cm.87k. dorescsa ma casatoresc cu o femeie pocaita, penticostala, de oriunde, fie si din strainatate, sa avem unde sa locuim, ca eu nu am, nu am nici un fel de obligatii, problema este stringenta, deoarece au trecut 7 ani de singuratate si asteptare, poate ca se va reantoarce fosta mea sotie, dar nu a vrut, pentru ca eu sant pocait, si ia nu a voit sa se pocaiasca. Daca o femeie doreste sa se casatoreasca cu mine, trebuie sa stie ca nu ma intereseaza nici varsta, nici frumusete nici tinerete, ci doar o continua cautare a pocaintei, dragoste Dumnezeiasca, si sa fie exemplu pentru celelalte surori din Biserica.ma puteti contacta, doar cu foto la adresa vasilestan450@gmail.com.Anunt valabil pana pe 13 octombrie 2014.


Daca este o tanara, crestina, pana in 38 de ani, necasatorita, care isi doreste cu adevarat o familie, si este neândoelnică si hotarata, eu astept mesajul ei, eu 40/1'85/80, crestin. Exclus, cele ce tot cauta si nu stiu ce vor. Adresa mea este, activizat@yahoo.ro.Anunt valabil pana pe 6 octombrie 2014.


...doresc sa cunosc o tanara crestina in vederea cunoasterii pt. intemeierea unui camin. Sunt un barbat de 39 de ani, Inginer, plecat din Tara de 20 de ani.
mail: paulionatanp@gmail.com.Anunt valabil pana pe 1 octombrie 2014.

Caut o soră pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu, plină de Spiritul dumnezeiesc al adevărului, al iubirii nesfârşite, al bunătăţii, al compasiunii, pentru cunoaştere în vederea căsătoriei, deoarece ceea ce o femeie pură şi dreaptă în faţa lui Dumnezeu îi învaţă pe copii, în calitate de mamă şi de principală educatoare, este cu mult mai durabil şi mai preţios decât marea majoritate a învăţăturilor din toate şcolile obişnuite ale lumii. Dacă o femeie va reuşi să devină puternică, armonioasă, iubitoare, bună la suflet, plină de compasiune şi înţeleaptă, atunci şi copiii ei vor fi de asemenea puternici, armonioşi, iubitori, buni la suflet, plini de compasiune şi înţelepţi.
E-mail meu: iubirepentrudumnezeu@gmail.com.Anunt valabil pana pe 1 octombrie 2014.


Pace!Numele meu este Diana,am 27 ani si sunt din Republica Moldova.Sunt de religie crestina/baptistă,sunt o tînără modestă,cu frică de Dumnezeu.Doresc ca sa-mi intemeiez o familie după principii crestine si impreuna sa-I aducem Glorie Lui Dumnezeu prin tot ceea ce facem.Adresa de email: diancik_st@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 27 septembrie 2014.


Pace, ma numesc Cornel, am 33 ani, sunt din Bacau, sunt divortat si am o fetita . Doresc sa cunosc o tanara din judetul Bacau, in vederea casatoriei. Email-ul meu este corny.25@gmail.com.Anunt valabil pana pe 27 septembrie 2014.

Pace, sunt crestin neoprotestant, am 26 de ani, sunt divortat si am doi copii, doresc cunostinta cu doamna crestina cu situatie asemanatoare in vederea casatoriei.savu_teo@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 25 septembrie 2014


Pacea Domnului! mà numesc Mircea,am 42 de ani,singur farà obligatii,aspect fizic plàcut, 1.82 x 82 kg.credincios,serios,romantic,antreprenor,prieten cu Isus.
Caut pt. càsàtorie fatà credincioasà cu caracter frumos, aspect fizic plàcut,maxim 40 ani.
Pentru a intemeia o familie bazatà pe credintà dragoste si respect.
Ofer si rog seriozitate. EMAIL : mirktim@gmail.com.Anunt valabil pana pe 25 septembrie 2014


Vaduva, cu copii majori, aspect fizic placut, harnica si serioasa, 54 de ani, 1,70, 80 kg, doresc cunostinta cu crestin de varsta apropiata in vederea casatoriei. Adresa de mail: carmen.savualina@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 25 septembrie 2014.


domn crestin47 ani vreau sa cunosc o doamna crestina pentru casatorie id meu de mes danielpersu98. .Anunt valabil pana pe 22 septembrie 2014.

Crestina baptista,57 ani,scriitoare si invatatoare,doresc casatorie cu un om dupa inima lui Dumnezeu! auragro@yahoo.com .Anunt valabil pana pe 22 septembrie 2014.

Tanar 40 de ani, pocait, necasatorit, caut pentru casatorie, tanara pocaita, necasatorita, max. 36 de ani, statornica si harnica, daca crezi ca esti tu, ceea care citesti anuntul, eu astept raspunsul tau la adresa, destinatos@yahoo.ro . .Anunt valabil pana pe 22 septembrie 2014.

Crestin, 27 ani, studio superioare doresc o tanara due religie Baptista sau penticostala in vederea intemeierii unei familii. Multumesc. Email : bni1987@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014


Doresc sa cunosc o fata de virsta mea.36 ani.pentru a ne cunoaste si kir in vederea casaroriei.astep cereri la.danucu25@yahoo.com..Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014.

...doresc sa cunosc o tanara crestina in vederea cunoasterii pt. intemeierea unui camin. Sunt un barbat de 39 de ani, Inginer, plecat din Tara de 20 de ani.paulionatanp@gmail.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014.

Tanar modest, 27 de ani, caut domnisoara baptista sau penticostala in vederea intemeierii unei familii, cu varstaintre 25-30 de ani. Rog seriozitate. Va multumesc ! adresa de email : bni19872014@yahoo.com. Anunt valabil pana pe 20 septembrie 2014.

Buna ma numesc Andrei si sunt din Australia am divortat in anul 2008 dupa care mam pocait si as dori sa imi gasesc pe cineva cu care sa ma casatoresc. Am 40 de ani ,1.60 m constitute atletica. As dori sa cunosc o sora vaduva sau care nu o mai fost casatorita ma puteti contacta la adresa de email nistor_andrei20042003@yahoo.co.nz .domnul sa va binecuvanteze.Anunt valabil pana pe 20 septembrie2014.

Crestin neoprotestant,58 ani,1,76m,79 kg,singur fara obligatii,doresc sa cunosc crestina neoprotestanta in vederea casatoriei.illie1955@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie 2014.

Pace. Ma numesc Simona, 34 ani, studii superioare Bucuresti, doresc sa cunosc un frate din Bucuresti, cu studii superioare pt. intemeierea unei familii.Adresa mail sfetcu.simona@yahoo.com.Anunt valabil pana pe 20 septembrie 2014.
Baner-Ladys3 (1).png
baner_lady's_11.jpg
ladysok.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one